30/01/2019 - 11:30

Fietstrip Belgische Ardennen

Dit jaar wil de tourclub in mei een korte fietstrip organiseren naar de Belgische Ardennen van donderdag 9 mei t/m zondag 12 mei.

Gekozen is voor hotel " la Maison de Maitre" in het plaatsje Arbrefontaine in het hart van de Ardennen. Een hotel in een oud pand met 10  tweepersoonskamers met eigen badkamers. Deze locatie is zowel geschikt voor racefietsers als voor mountainbikers, ligt slechts op 7 km afstand van Vielsalm, het mekka voor de mtb'er en middenin het parcours van Luik-Bastenaken-Luik. 

We vertrekken  donderdagmorgen met eigen vervoer, wat onderling geregeld moet worden, naar de Ardennen. Na aankomst kun je 's middags nog een mooie route rijden. Op vrijdag en zaterdag kun je de hele dag naar hartelust fietsen. Op zondag kun je, als de benen nog goed zijn na het ontbijt nog een tochtje rijden en dan weer huiswaarts gaan maar dat moet iedereen voor zichzelf beslissen.

Wat is bij deze trip inbegrepen?
* 3 overnachtingen in het hotel

* Diner op donderdag, vrijdag en zaterdag

* Ontbijt op vrijdag, zaterdag en zondag

Vervoer niet inbegrepen en onderling regelen.

Kosten

Dit alles kost je als EPZ-lid slechts 125 € en voor introducee's is de prijs 200 €.  

In het hotel zijn 20 plaatsen beschikbaar maar op loopafstand in het dorpje kan het hotel ook nog bedden reserveren. De fietsen kun in een afgesloten ruimte worden gestald. Heb je als MTB' er of als racefietser interesse in deze trip, meldt je dan aan. 

Organisator: Bram Theune 

Aanmelden