05/01/2018 - 19:15

Musical De Drie Musketiers

Met korting naar “3 Musketiers, de musical” in Theater de Mythe (Goes) of in het Scheldetheater (Terneuzen).

Na het succes van “Titanic, de musical” staat er weer een nieuwe productie van Muziektheater Zeeland op stapel: 3 Musketiers, de musical.

Naar het beroemde boek van de Franse schrijver Alexandre Dumas, vertelt 3 Musketiers het heroïsche en romantische verhaal van de jonge edelman d’Artagnan. Deze jonge edelman zegt zijn ouders vaarwel om zijn droom na te jagen: hij wil musketier worden. Binnen één dag ontmoet hij de prachtige Constance, op wie hij direct verliefd wordt, iemand steelt zijn paard én hij wordt uitgedaagd voor drie duels op leven en dood. Welkom in Parijs! Dankzij een gelukkige wending verenigt D’Artagnan zich met de drie musketiers Porthos, Aramis en Athos. Samen gaan ze uit naam van Frankrijk de strijd aan met de corrupte kardinaal Richelieu en zijn handlangster, femme fatale Milady de Winter.

Muziektheater Zeeland brengt deze Nederlandstalige productie in een modern jasje. Het regionale theatergezelschap, bestaande uit 50 leden, wordt begeleid door een live orkest. De popmuziek is geschreven door de bekende broers Bolland en Bolland.

Het gezelschap werkt dit seizoen samen met regisseur Robbert van den Bergh (landelijk bekend theaterartiest van onder meer Soldaat van Oranje, Jersey Boys en de Marathon) en staat borg voor origineel en vernieuwend theater boordevol humor. Decor en kostuums zijn zowel kleurrijk als contrastrijk. Het script is van André Breedland; de scriptbijdragen zijn van Gerard Cox.

 

Kosten

Prijs voor PV-leden: 7,50 euro p.p.

Prijs voor introducees: 20,00 euro p.p.

 

 

Tijden

Namens de PV zijn er toegangskaarten met korting beschikbaar voor de volgende voorstellingen:

Vrijdag 23 maart, aanvang 20:00u in Theater de Mythe (Goes)

Zaterdag 24 maart, aanvang 15:00u in Theater de Mythe (Goes)

Zaterdag 24 maart, aanvang 20:00u in Theater de Mythe (Goes)

Zaterdag 31 maart, aanvang 20:00u in het Scheldetheater(Terneuzen)