24/04/2017 - 13:00

Sloeproeiers op zoek naar leden

Ons EPZ sloeproei-team is op zoek naar nieuwe leden, ben jij de sloeproeier die ze zoeken? Meld je aan!

Roeisloep de Dolfijn is op zoek naar nieuwe roeiers

 

Vind je het leuk om in de buitenlucht wat aan sport en inspanning te doen. Wind en water te trotseren. De sportieve prestaties als team te meten met andere roeisloep teams. Wordt dan roeier bij roeisloep de Dolfijn.

Een sporthal of sportveld ziet er overal het zelfde uit. Elke training op het Veerse Meer ziet er altijd anders uit. En dan nog maar niet te spreken over de wedstijden welke door het hele land worden georganiseerd.

Lijkt het je wat en hou je van een stoere buiten sport voor zowel dames als heren kom dan een keer proberen en neem contact op met onze stuurman Lourens Dierickx, telefoon 0118-460668 of 0652838712. E-mail: annlou@zeelandnet.nl. of Jan Sinke tel 6265, E mail: j.sinke@epz.nl

We trainen op maandag- en donderdag avond van 19.00 tot ca. 20.00. Als je maar 1 avond kan is dat geen probleem Meer informatie over onze roeiploeg op facebook sloeproeiteam ’de Dolfijn’ en op www.sloeproeien.nl  

De wedstrijden waar we in 2017 aan deel willen nemen zijn

·         15 juli 10e mosselrace in Bruinisse. ca 12 km. Deze wedstrijd wordt gehouden tijdens de Bruse mosseldagen. Na afloop met alle deelnemers lekker mossels eten.

·         26 aug.15e slag om Gent. Een wedstrijd van ca. 12 km met de finish op de Korenlei in het centrum van Gent.

·         2 sept. 23e Maasrace in Rotterdam ca. 16 km. Deze race maakt deel uit van het Wereld Haven Festival en trekt daardoor veel aandacht van publiek.

·         17 sept. 17e Veerse Meer race in Kortgene een thuiswedstrijd.

·         7 okt. 31e  Grachtenrace in Amsterdam ca. 23 km. Deze unieke grachtentocht vergt de nodige stuurmanskunst om zonder averij de finish te halen, dit vanwege de (70) brugpassages, rondvaartboten en oplopende sloepen. Ook voor de supporters een zeer aantrekkelijke wedstrijd omdat de sloepen nagenoeg over het hele traject gevolgd kunnen worden, zeker per fiets.

De Dolfijn is eigendom van de sportclub van de nv Elektriciteit Maatschappij Zuid-Nederland  (EPZ) maar ook leden buiten EPZ kunnen lid worden.