19/04/2019 - 15:00

LAZARUS, David Bowie

Een mysterieuze, meeslepende en emotionele rollercoaster, gemaakt door kunstenaar, stijlicoon en wereldberoemde popster David Bowie. Voor de voorstelling van vrijdag 29 november 2019 20.00u in het De la Mar theater Amsterdam hebben wij 20-25 kaarten gereserveerd. Bij zeer vlotte aanmelding mogelijk uit te breiden.

Een mysterieuze, meeslepende en emotionele rollercoaster, gemaakt door kunstenaar, stijlicoon en wereldberoemde popster David Bowie. In december 2015 beleefde de ongeneeslijk zieke Bowie de première van zijn laatste meesterstuk Lazarus, ongeveer een maand later overleed hij. In Lazarus neemt Bowies alter ego Thomas Newton (Gijs Naber, Gouden Kalfwinnaar en bekend van o.a. Penoza) ons mee door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als Absolute beginners, Changes, Heroes en Lazarus. Een must see theaterbelevenis en dé kans om de scheppende kracht van David Bowie te zien, te horen en te voelen.

Alle hits van Bowie worden net als het origineel in het Engels gezongen.

Het muziekblad Rolling Stone omschrijft Lazarus als “Wild, fantastical, eye-popping. A surrealistic tour de force.”

Voor de voorstelling van vrijdag 29 november 2019 20.00u in het De la Mar theater Amsterdam hebben wij 20-25 kaarten gereserveerd. Bij zeer vlotte aanmelding mogelijk uit te breiden.

De luxe en zeer comfortabele Starclass Coach brengt u keurig naar Amsterdam en weer terug.

Eerste opstap Vlissingen 15.15u, Middelburg, ’s Gravenpolder. Rond 19.00u in Amsterdam. Verwacht terug in Vlissingen rond 02.00u.

Organisator: Ben Dijkstra

Kosten

Prijs voor PV-leden: 25,00 euro p.p.

Prijs voor introducees: 100,00 euro p.p.

 

Betaling: EPZ-ers via inhouding op het salaris, introducees per bank na ontvangst nota. 

 

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Afbeeldingsresultaat voor lazarus david bowie