EPZ Fotoclub

Informatie over en aanmeldformulier voor de EPZ fotoclub! Je kunt alleen lid worden als je bij EPZ werkt of als gezinslid van een EPZ-er. 

Heel veel mensen fotograferen. De een schiet plaatjes met zijn smartphone, de ander heeft een compactcamera en anderen zweren weer bij een digitale spiegelreflexcamera. Een mooie hobby voor velen. De afgelopen jaren organiseerde de PV fotocursussen met Mischa de Muynck als docent. Mede daardoor zijn op het moment veel EPZ-ers enthousiast bezig met fotografie. Voor al die enthousiaste fotografen is er een fotoclub!

Ontwikkelen
Vroeger moesten negatieven ontwikkeld en afgedrukt worden, voordat je je foto’s kon bekijken. Tegenwoordig zie je de foto’s al op je scherm van je camera en is er een heel scala aan beeldbewerkingsprogramma’s beschikbaar. Dat is een mooie ontwikkeling, zeker voor de hobbyfotograaf. De ervaring van veel fotocursisten is dat je veel leert van een cursus, maar zeker ook van je medecursisten! Door lid te worden van de EPZ fotoclub en mee te doen aan de activiteiten, kun je jezelf als fotograaf weer verder ontwikkelen. Door de theorie, tips en trucs van professionele fotografen die lezingen en workshops geven, maar ook door foto’s van andere clubleden te bekijken en daar van te leren.


Foto: Danielle de Schipper

Fotoclub
De EPZ fotoclub organiseert regelmatig activiteiten voor de leden. In samenwerking met (semi)beroepsfotografen kun je rekenen op diverse activiteiten zoals:

  • cursussen digitale fotografie voor beginners en gevorderden;
  • lezingen met theoretische achtergrondkennis over specifieke onderwerpen;
  • workshops om praktische vaardigheden op bepaalde gebieden te verbeteren;
  • sessies met modellen;
  • foto-excursies naar bijvoorbeeld leuke steden, evenementen en of dierentuinen;
  • onderlinge thema-wedstrijden.

 


Foto: Margriet de Boer

Extra's

Er is een besloten Facebook groep voor de communicatie binnen de fotoclub.  Via de club kun je je als vrijwilliger aanmelden voor fotografieopdrachten bij EPZ, voor de afdeling In- en externe communicatie.

De club heeft ook een website: www.epz-fotoclub.nl 

Contactpersoon fotoclub

Heb je vragen over de EPZ Fotoclub, neem dan contact op met Annemarie Joziasse-de Boer

epz.fotoclub@gmail.com
telefoon: 0642737873

Aanmelden fotoclub

Eigen bijdrage
Zoals bij alle EPZ sportteams en activiteiten is er een eigen bijdrage. Van deze eigen bijdrage betalen we een deel van de kosten voor de workshops, lezingen en excursies. De eigen bijdrage voor de fotoclub is afhankelijk van het lidmaatschap van de PV. PV-leden (EPZ-ers en hun inwonende gezinsleden) betalen per maand € 1,- en niet-PV-leden (inclusief introducés zoals familieleden van EPZ-ers) betalen € 2,- per maand.

Cursussen
De organisatie van de fotocursussen loopt ook via de fotoclub. Voor het meedoen aan een fotocursus is het lidmaatschap van de fotoclub geen vereiste.

Lijkt het je leuk om lid te worden van de EPZ fotoclub, vul dan het aanmeldformulier in. Let op: vul op het formulier ook even in of je de magazines wil ontvangen en of je mee wil doen als vrijwilliger aan de foto-opdrachten van EPZ.

JA, ik meld me aan voor de Fotoclub!